e
Banner

Etiketler: sarp intermodal



Batu Intermodal'in ismi değişti


Yayın: 02-06-2017

Batu Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Batu Intermodal şirketinde isim değişikliğine gidildi. Şirketin yeni ismi Sarp Intermodal oldu.




Sarp Intermodal, Türkiye'de Intermodal taşımacılığa liderlik edecek


Yayın: 11-07-2017

Yüklerin aynı taşıma birimi içinde, birden fazla taşıma modeli kullanılarak varış noktasına ulaştırıldığı intermodal taşımacılık, lojistik pazarında etkisini göstermeye başladı. 




Sarp Intermodal hizmet ağına iki halka daha ekledi


Yayın: 06-12-2018

Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika’da yer alan 36 ülkeye servis sunan Sarp Intermodal, yeni yatırımlarla Avrupa’da büyümeye devam ediyor. İtalya’nın ardından Bulgaristan’da ofis açan şirket, ayrıca Rusya ve Ukrayna odaklı olmak üzere “Mark Multimodal” adıyla yeni bir şirket kurdu. Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Şenol Taş, Almanya ve İngiltere’de de yatırım gerçekleştirmeyi planladıklarını açıkladı. 




Tırsan'dan Sarp Intermodal'e 200 adet swap-body


Yayın: 16-05-2019
Kategori: Ticari Araçlar

İntermodal taşımacılığın öncü firmalarından Sarp Intermodal ve Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan, iş birliklerinin sonucu 200 adetlik Kässbohrer Swap Body K.SWAU C+ filo teslimatının 120 adedini gerçekleştirdi. 




Sarp Intermodal'den Gaziantep'e yatırım


Yayın: 22-07-2019

İntermodal taşımacılığın lider şirketlerinden Sarp Intermodal, yurt içi yatırımlarına da devam ediyor. Gaziantep’te ofis açan şirket, bu bölgedeki ihracatçıları Mersin Limanı’ndan Avrupa ve Kuzey Afrika’ya intermodal ile taşıyacak.
 




Sarp Intermodal yönetimine güçlü transfer


Yayın: 16-10-2019
Kategori: Lojistik

Sarp Intermodal’in Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özgür Arıkan atandı. Arıkan son olarak CEVA Lojistik’te Uluslararası Kara Nakliye Operasyonları ve Satın Alma Grup Müdürlüğü görevini yürütüyordu.




Sarp Intermodal Avrupa’da söz sahibi olacak


Yayın: 18-11-2019
Etiketler: sarp intermodal

5 yıl gibi kısa bir sürede 3 kıtada 36 ülkeye hem parsiyel hem de komple konteyner taşımacılık hizmeti sunan bir şirket haline gelen Sarp Intermodal, Avrupa’da büyümeye devam ediyor. İtalya’da ofisleri bulunduğunu, Bulgaristan ve Almanya’da şirket kurduklarını belirten Sarp Intermodal Genel Müdürü Şenol Taş, “Bir sonraki yurt dışı yatırımımız ise İngiltere’de olacak. Bu yatırımımızı 2020 yılının ilk çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. Yurt dışındaki yatırımlarımızla Avrupa’daki intermodal taşımacılıkta da söz sahibi olmayı hedefliyoruz” dedi. 




‘Kadın için Taşıyoruz’ projesi kadın üreticiler için model oldu



DFDS’nin, KAGİDER ile başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini Bloomberg HT ekranlarına taşıyan ”Kadın Girişimcilerin Rotası” programının bu haftaki konukları, Kasis Kimya CEO’su Nerma Gökçe ile Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak oldu. Gökçe, Bu vizyoner proje sayesinde DFDS kadın üreticiler için model oluşturdu” diyerek projenin önemini dile getirdi.




Sarp Intermodal salgında iş hacmini ikiye katladı


Yayın: 24-11-2020
Kategori: Lojistik

Pandemi sürecinde ihracatçılar uluslararası karayolu taşımalarında yaşanan zorlukları aşmak için intermodal taşımacılığa yöneldi. Bu dönemde iş hacmi ve yeni müşteri oranında 2 kat artış yakaladıklarını belirten Sarp Intermodal Genel Müdürü Şenol Taş, intermodal taşımacılığın, Türkiye’de son 5 yıldaki büyümesini önümüzdeki 1 yılda yakalayabileceğinin altını çizdi.




Sarp Intermodal yeni yurt dışı yatırımlarına hazırlanıyor



2020’de iş hacmini ve müşteri artışını 2 kat arttıran Sarp Intermodal, bu yıl yurt dışı yatırımlar ile likit ve kimyasal taşıma operasyonlarına yoğunlaşacak. 2020’de erteledikleri yurt dışı yatırımlarını bu yıl gerçekleştirmeyi planladıklarını ve bu kapsamda Avrupa dışındaki ülkelerde yatırım arayışı içinde olduklarını vurgulayan Sarp Intermodal CEO’su Onur Talay, büyümeye devam eden likit ve kimyasal taşıma operasyonlarıyla Avrupa’da bu alandaki en iddialı şirketlerden biri olmayı hedeflediklerini söyledi.